fbpx

A mi sztorink

Négy fiatal, eltökélt egyetemista srác teremtette meg a Four Creation-t, akik azóta is rajonganak a reklámszakmáért.
Azóta tapasztalattal, diplomákkal és megvalósított ötletekkel a zsebünkben felépítettünk egy folyamatosan fejlődő ügynökséget, ahol ügyfeleinkkel együtt szeretnének sikertörténeteket írni.

Olajos Márk

CEO

Az ügynökség iránt érdeklődők Márkkal találkoznak először, aki mesemondókat megszégyenítő lelkesedéssel mutatja be a Four Creation-t. Kampányaink az ő fejében alakulnak át prezentációkká, amelyeket ügyfeleink számára is bemutatunk. Lételeme az okostelefonja és a laptopja, nélkülük egy lépést sem tesz. Ha épp nem reklámokon dolgozik, előszeretettel olvas róluk, hiszen valóságos rajongója a szakmának.

Farkas Tamás

Stratégiai vezető

A „nem-marketinges” a reklámügynökségben, vagyis az a figura, aki jobban szereti a számokat, mint a képeket. Számára a status quo mindig csak a kiindulópont, nem elégszik meg vele, mindig előre tekint. Ha egy reklámügynökség motorja a kreatív csapat, akkor ő a motorház: olyan keretet ad, melyben a motor napról-napra nagyobb teljesítményt tud leadni.

Honti Tamás

Kreatív vezető

Romantikus kapcsolatokat teremt fogyasztók és márkák között. Íj és nyíl helyett földhözragadt eszközöket használ: stratégiaalkotással, kommunikációs rendszerek felépítésével, szövegírással és ötletekkel ejti szerelembe ügyfeleink márkáit fogyasztóikkal. A kreatív csapat vezetője, aki elősegíti, kontrollálja és gazdagítja az ötlettermelést, hogy egyedi gondolatokkal, érzelmekkel és vonzó tartalommal töltsék fel a márkákat.

Szántó Gergely

Művészeti vezető

Pénzügy-számviteli képzésről verbuválódott grafikus, hobbi szinten polihisztor. Még a kávét is Photoshoppal főzi. Szereti a nem szokványost, képileg, stílusilag, zeneileg. Néha furcsa szemmel is néznek rá különös habitusa miatt, de valljuk be, azok a legfurcsábbak, akiknek egy furcsa szokásuk sincsen.

Bodó Anna

Tervezõgrafikus

Ha valaki lehetetlent kér tõle, õ kihívásként tekint rá és elszántan teljesíti azt. Szereti próbára tenni magát. Kiskora óta körülveszi a képzõmûvészet, textil, grafika és újabban a síküveg mûvészet - ezek egyvelegével alakította ki saját stílusát. A Photoshop billentyûkombinációit hamarabb tanulta meg, mint az ABC-t. A számítógépes grafikáiban érezhetõ a szabadkézi rajz iránti szeretete. Szabadidejében is inspirációk garmadáját szívja magába, majd saját stílusjegyeivel ötvözve újra közli azt a világgal.