fbpx

A mi sztorink

Négy fiatal, eltökélt egyetemista srác teremtette meg a Four Creation-t, akik azóta is rajonganak a reklámszakmáért.
Azóta tapasztalattal, diplomákkal és megvalósított ötletekkel a zsebünkben felépítettünk egy folyamatosan fejlődő ügynökséget, ahol ügyfeleinkkel együtt szeretnének sikertörténeteket írni.

Olajos Márk

CEO

Az ügynökség iránt érdeklődők Márkkal találkoznak először, aki mesemondókat megszégyenítő lelkesedéssel mutatja be a Four Creation-t. Kampányaink az ő fejében alakulnak át prezentációkká, amelyeket ügyfeleink számára is bemutatunk. Lételeme az okostelefonja és a laptopja, nélkülük egy lépést sem tesz. Ha épp nem reklámokon dolgozik, előszeretettel olvas róluk, hiszen valóságos rajongója a szakmának.

Farkas Tamás

Stratégiai vezető

A „nem-marketinges” a reklámügynökségben, vagyis az a figura, aki jobban szereti a számokat, mint a képeket. Számára a status quo mindig csak a kiindulópont, nem elégszik meg vele, mindig előre tekint. Ha egy reklámügynökség motorja a kreatív csapat, akkor ő a motorház: olyan keretet ad, melyben a motor napról-napra nagyobb teljesítményt tud leadni.

Honti Tamás

Kreatív vezető

Romantikus kapcsolatokat teremt fogyasztók és márkák között. Íj és nyíl helyett földhözragadt eszközöket használ: stratégiaalkotással, kommunikációs rendszerek felépítésével, szövegírással és ötletekkel ejti szerelembe ügyfeleink márkáit fogyasztóikkal. A kreatív csapat vezetője, aki elősegíti, kontrollálja és gazdagítja az ötlettermelést, hogy egyedi gondolatokkal, érzelmekkel és vonzó tartalommal töltsék fel a márkákat.

Szántó Gergely

Művészeti vezető

Pénzügy-számviteli képzésről verbuválódott grafikus, hobbi szinten polihisztor. Még a kávét is Photoshoppal főzi. Szereti a nem szokványost, képileg, stílusilag, zeneileg. Néha furcsa szemmel is néznek rá különös habitusa miatt, de valljuk be, azok a legfurcsábbak, akiknek egy furcsa szokásuk sincsen.

Bodó Anna

Tervezõgrafikus

Ha valaki lehetetlent kér tõle, õ kihívásként tekint rá és elszántan teljesíti azt. Szereti próbára tenni magát. Kiskora óta körülveszi a képzõmûvészet, textil, grafika és újabban a síküveg mûvészet - ezek egyvelegével alakította ki saját stílusát. A Photoshop billentyûkombinációit hamarabb tanulta meg, mint az ABC-t. A számítógépes grafikáiban érezhetõ a szabadkézi rajz iránti szeretete. Szabadidejében is inspirációk garmadáját szívja magába, majd saját stílusjegyeivel ötvözve újra közli azt a világgal.

Bárkányi Dóra

Account manager

Szövegíróként jelentkeztem 2018-ban az akkor még kisebb ügyfeleket kiszolgáló 4C csapathoz. Azóta folyamatosan cseperedünk fel együtt az egyre nagyobb ügyfelekhez, és már account managerként tudom segíteni a folyamatokat a tervezéstől kezdve a megvalósításon keresztül az utókommunikációig. A kreatív folyamatokat átlátva, az ügyfelet megértve alapozom meg a stratégia tervezését, és dolgozom együtt a márkával a közös siker érdekében.

Pusztai Máté

Kreatív szövegíró / PPC manager

A betűk mellett a számokat is imádja, így a szövegírói pályáját a PPC izgalmas irányával egészítette ki. A hirdetéskezelői tapasztalatát azóta az élet minden területén kihasználja, még az irodai ebédet is a Hirdetéstár segítségével rendeli meg. A szövegeket hirdetési fókusszal, míg a hirdetéseket szövegírói fókusszal szemlézi a legjobb KPI-ok elérése érdekében, a kampányokat pedig a stratégia kialakításától a riportok elkészítéséig végigviszi. Bízik benne, hogy a szövegek és számok mellett egyszer eljutunk oda, hogy kizárólag meme-ekben is kommunikálni tudjunk.

Czégény László

Piackutató

Laci, csapatunk kutatási tevékenységének aktív szereplője. Legyen szó bármilyen primer vagy szekunder kutatásról, ő szívesen ássa bele magát a témába és feltárja a projekt sikerességéhez szükséges információkat, összefüggéseket. Frissen végzett közgazdászként a marketing és a piackutatás területén mozog otthonosan, szívesen készít az üzleti szférán kívüli, tudományos igényű kutatásokat is.

Horváth Ádám

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet - szokta mondani Ádám, mely már-már szállóigévé vált az irodában, mindenki csak mosolyogva forgatja a szemeit, amikor elhangzik a szájából. Jellemzően hozzáteszi, hogy "consectetur adipiscing elit. Quisque at orci sit amet dolor sagittis efficitur et ut enim", csak hogy még tovább fokozza a helyzetben rejlő komikumot. Praesent consequat, massa faucibus egestas facilisis - mondhatnánk erre a mindenki által jól ismert mondást, ami eredetileg szintén Ádám bölcselete.